RAW Breda

-
-

RAW Interiors Breda heeft een ruime showroom met prachtige lichtinval dankzij de grote glazen pui. De moderne architectuur van Bob Manders geeft de meubelen die we hier presenteren een strakke, moderne uitstraling. Dit bewijst maar weer eens dat de tijdeloze meubelen waar RAW mee werkt overal tot hun recht komen, mits goed gecombineerd. In dit pand aan het Graaf Hendrik III Plein is ook de ONTWERPSTUDIO van RAW gevestigd. Hier worden de ontwerpen gemaakt van zowel uw gehele interieur, als ook uw exterieur en tuin.

In de Wilhelminastraat in Breda is RAW Next gevestigd. Hier ziet u een jongere lijn qua meubelen en de winkel staat vol met leuke accessoires voor in je huis.  Sinds kort zijn we in de Wilhelminastraat een tweede pand betrokken, direct naast RAW Next. De Wilhelminastraat heeft nu zowel de jonge als de iets luxere RAW collectie.

Interieurspecialist Sander de Weijer runt samen met de interieurarchitecten en -adviseurs de zaken in Breda met hart en ziel. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. U kunt natuurlijk ook gewoon binnenlopen.