Ontwerpstudio

-
-

Ontwerpstudio Graaf Hendrik III Plein in Breda

Een investering in een goed ontwerp vertaalt zich later terug in een totale interieurbeleving. Of het nu een aantal nieuwe elementen voor uw bestaande interieur betreft, een compleet interieurontwerp voor uw nieuwbouwwoning, of de verbouwing van uw bestaande woning. Een op maat gemaakt interieurontwerp door een van onze interieurarchitecten is een investering waarvan u jarenlang plezier zult hebben. Ongeacht de schaal van uw project, weten we onze klanten altijd te verrassen met onze visie op kwaliteit, kleuren, materialen en sferen. RAW Interiors werkt samen met bekende architecten, interieurbouwers, meubelmakers, stoffeerders en verlichtingsexperts, waarbij vertrouwen en flexibiliteit kernwaarden zijn. Ook u kunt ervaren wat de meerwaarde van een interieurarchitect voor uw interieur kan betekenen. De interieurarchitecten en interieuradviseurs van RAW Interiors adviseren u graag op professioneel niveau bij het vertalen van uw interieurwensen tot een sfeervol en persoonlijk interieur.

Hoe gaan wij te werk:

Wij beginnen met een vrijblijvend en oriënterend gesprek waarbij we onze werkwijze uiteen zullen zetten, en we uw wensen betreffende uw woning met u bespreken. Vervolgens gaat een interieurarchitect voor u aan de slag met het ontwerp. Hierin doorlopen wij een aantal fases.

  • Als eerste inventariseren wij uw leefsituatie en zetten we de ruimte op d.m.v. een aangeleverde plattegrond. Aan de hand van uw wensen maken wij 2 a 3 indelingsvoorstellen in 2D en hebben aansluitend een gesprek met u.
  • Vervolgens werken wij uw keuzes uit in een definitieve plattegrond. In deze fase maken wij ook een lichtplan voor u en optioneel ontwerpen wij maatwerk zoals een haard of keuken. Ook hierop volgt een gesprek met u waarbij we het ontwerp bespreken.
  • In de 3e fase worden kleuren, materialen en sfeer bepaalt. De interieurarchitect stelt een kleuren en materialen palet samen aangevuld met productbeelden. Ook uw eventueel terug te plaatsen meubels worden hierin opgenomen. De 3e fase behelst dus een compleet kleur/materiaal concept waarin de gehele ‘look and feel’ tot uiting komt.
  • Als laatste wordt er een concreet voorstel gemaakt van de nieuwe poducten en maatwerk met een daarbij horende kostenbegroting.

Om uw interieur compleet te maken komt onze Interieuradviseur bij de levering van uw meubels mee om met accessoires het plaatje compleet te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken:

Graaf Hendrik III plein 21-25
4819 CJ Breda
(076) 51 55 968
infobreda@old.rare-wonder.nl